
Ingredienser
- 250 g smør
- 250 g sukker
- 250 g brun farin
- 2 æg
- 300 g mel
- 1/2 tsk. natron
- 1/2 tsk. fint salt
- korn af 2 stænger vanille
- 100 g finthakkede mandler
- 140 g finthakket mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Ælt smør, sukker og brun farin til en masse.
- Tilsæt æg. Bland natron, salt og vanillekorn i melet, kom det i sukker-smørmassen og saml til en fast dej.
- Tilsæt mandler og chokolade og bland det jævnt sammen.
- Stil dejen i køleskab mindst 1/2 time.
- Form med en teske små toppe på størrelse med en enkrone og sæt dem på en plade beklædt med bagepapir.
- Bag kagerne cirka 10 minutter ved 180°C.
Noter
Antal visninger: 43
Fil sidst redigeret:24.04.2025 19:53
Fil uploadet til serveren:24.04.2025 19:53
Fil uploadet til serveren:24.04.2025 19:53
Opskrift første gang oprettet: 24.04.2025 19:53