Makron-lagkage

Kategori: Kage
Makron-lagkage

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kagecremen røres og trækker.

  2. Fløden piskes og blandes med den færdige creme (hvis den koges, skal den være helt afkølet forinden).

  3. Bundene lægges sammen med cremen og knuste makroner . Det må gerne gøres dagen før, kagen skal bruges.

  4. Mandlerne ristes på panden i en anelse smør. Kaffe, kakao og sigtet flormelis røres sammen, og glasuren smøres ud over kagen.

  5. Kagen pyntes færdig med de ristede mandler og friske jordbær eller anden frugt.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:24.04.2025 20:02
Fil uploadet til serveren:24.04.2025 20:02
Opskrift første gang oprettet: 24.04.2025 20:02