
Ingredienser
- 3 brune lagkagebunde
- 100 g. makroner
- kagecreme af 2½ dl. mælk + pulver
- 2½ dl. piskefløde
- 2 spsk. stærk kaffe
- 2 spsk. kakao
- flormelis
- Mandelsplitter eller pinjekerner
- lidt smør til ristning
- Jordbær
Glasur:
Pynt:
Fremgangsmåde
- Kagecremen røres og trækker.
- Fløden piskes og blandes med den færdige creme (hvis den koges, skal den være helt afkølet forinden).
- Bundene lægges sammen med cremen og knuste makroner . Det må gerne gøres dagen før, kagen skal bruges.
- Mandlerne ristes på panden i en anelse smør. Kaffe, kakao og sigtet flormelis røres sammen, og glasuren smøres ud over kagen.
- Kagen pyntes færdig med de ristede mandler og friske jordbær eller anden frugt.
Noter
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:24.04.2025 20:02
Fil uploadet til serveren:24.04.2025 20:02
Fil uploadet til serveren:24.04.2025 20:02
Opskrift første gang oprettet: 24.04.2025 20:02