
Ingredienser
- 2 æggehvider
- 125 g sukker
- 125 g kokosmel
- skal af 1 appelsin
- 50 g hakket chokolade
- 50 g hakkede mandler
Fremgangsmåde
- Pisk æggehvider meget stive.
- Tilsæt sukker, idet ca. 1/3 af sukkeret piskes i og resten foldes i sammen med kokosmel.
- Tilsæt desuden reven skal af appelsinen, chokolade og mandler.
- Sæt dejen i valnøddestore toppe på plade med bagepapir.
- Bag kokosmakronerne ca. 15 minutter ved 200°C.
- Der bliver ca. 25 stk. af portioen.
Noter
Antal visninger: 40
Fil sidst redigeret:24.04.2025 20:07
Fil uploadet til serveren:24.04.2025 20:07
Fil uploadet til serveren:24.04.2025 20:07
Opskrift første gang oprettet: 24.04.2025 20:07