
Ingredienser
- 150 g mel
- 100g smør
- 50 g flormelis
- 1 æggeblomme
- 1 spsk koldt vand
- 150g blød marcipan
- 75 g blødt smør
- 75 g sukker
- 1 æg
- mørk chokolade
- valnødder
DEJ
MAZARINFYLD
OVERTRÆK
Fremgangsmåde
- Smuldr mel og smør sammen.
- Tilsæt flormelis, æg og vand, og saml dejen.
- Lad den hvile køligt 1-2 timer.
- Rør marcipan, smør og sukker sammen, og rør ægget i. Rør ikke for længe, så bliver fyldet for luftigt og falder sammen under bagningen.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord, og beklæd en tærteform hermed. Fordel mazarinfyldet i tærteformen.
- Bag kagen 15-20 min. ved 180°C, til den er let gylden.
- Vend kagen ud på bagepapir, og fjern formen. Lad mazarinen køle af.
- Smelt chokoladen i vandbad.
- Overtræk kagen med chokolade, og pynt med halve valnødder.
FYLD:
Noter
Antal visninger: 37
Fil sidst redigeret:24.04.2025 20:58
Fil uploadet til serveren:24.04.2025 20:58
Fil uploadet til serveren:24.04.2025 20:58
Opskrift første gang oprettet: 24.04.2025 20:58