
Ingredienser
- 100 g. margarine
- 3 dl. mel
- 3 dl. vand
- 5 æg
- 3 tsk. salt
- 2 l. vand til kogning
Fremgangsmåde
- Lav en opbagning af mel, margarine og vand.
- Tilsæt de sammenpiskede æg lidt ad gangen. Tilsæt salt.
- Dejen må ikke blive for lind. 2 l. vand tilsat salt bringes i kog og tages af varmen.
- Melbollerne kommes i. I et jævnt lag.
- Bringes atter nær kogepunktet. Tilsættes 1 dl. koldt vand og processen gentages.
- Bollerne er færdige og kommes straks i en skål med koldt vand.
Noter
Antal visninger: 38
Fil sidst redigeret:25.04.2025 08:45
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 08:45
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 08:45
Opskrift første gang oprettet: 25.04.2025 08:45