
Ingredienser
- 2 svinemørbrad
- smør
- salt, peber
- lidt vand
- 2-3 dl olie
- salt, peber
- revet skal af en usprøjtet citron
- 3-4 fed hvidløg.
4 pers.:
Marinade af:
Fremgangsmåde
- Kødet gøres i stand, krydres og brunes i en gryde.
- Lidt vand hældes ved og kødes steger færdigt under låg.
- Det køles af og skæres i ½-1 cm tykke skiver.
- Marinaden piskes sammen af olie, salt, peber, citronskal og rigeligt presset hvidløg. Den hældes over kødskiverne,og retten stilles i køleskab til næste dag.
- Hertil salat og brød.
Noter
Antal visninger: 31
Fil sidst redigeret:25.04.2025 09:11
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 09:11
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 09:11
Opskrift første gang oprettet: 25.04.2025 09:11