Mørbrad Marineret

Kategori: Middag
Mørbrad Marineret Og jeg siger bare, at det smager!" skriver Christensen fra Ringsted om sin mørbradret, der er praktisk til sammenskudsgilder, skovture og mange andre anledninger.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kødet gøres i stand, krydres og brunes i en gryde.

  2. Lidt vand hældes ved og kødes steger færdigt under låg.

  3. Det køles af og skæres i ½-1 cm tykke skiver.

  4. Marinaden piskes sammen af olie, salt, peber, citronskal og rigeligt presset hvidløg. Den hældes over kødskiverne,og retten stilles i køleskab til næste dag.

  5. Hertil salat og brød.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 31
Fil sidst redigeret:25.04.2025 09:11
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 09:11
Opskrift første gang oprettet: 25.04.2025 09:11