
Ingredienser
- 2 pæne svinemørbrad
- salt
- peber
- 2 pk.Pasta - gerne chilipasta
- 2 bundter friske grønne asparges
- 90 g smør
- 2 spsk. friske salvieblade
- 2 spsk. friske oreganoblade
- 2 spsk. friske merianblade
- ½-1 dl vand
- saften af ½ citron
- Danpo ost eller, flager af parmesan
Fremgangsmåde
- Svinemørbrad pudses af og skæres 5-6 cm tykke skiver. Hver skive sættes på skærefladen og trykkes lidt sammen. Bøfferne brunes godt af i smør,lægges i et ovnfast fad og krydres med salt og peber. Sættes i en 200°C varm ovn 12 min.
- Pasta - gerne chilipasta koges al dente.
- Asparges halveres på langs og koges eller dampes, til de næsten møre. Dryppes godt af.
- Hak krydderurterne. Kom smør, peber og krydderurtebladene i en gryde over jævn varme og lad det stege 4-6 min., eller til smørret er gyldenbrunt. Tilsæt vand, lad det bruse op. Tag gryden af varmen og tilsæt citronsaft.
- Læg de varme asparges på friskkogt pasta i et fad og fordel kryddersmørret over.
- Ost øvers og sæt fadet i ovnen til osten er smeltet. Serveres med mørbradbøfferne ved.
Krydderurtesmør:
Noter
Antal visninger: 38
Fil sidst redigeret:25.04.2025 09:18
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 09:18
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 09:18
Opskrift første gang oprettet: 25.04.2025 09:18