Svinemørbrad med asparges og pasta

Kategori: Middag
Svinemørbrad med asparges og pasta 4 Pers:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Svinemørbrad pudses af og skæres 5-6 cm tykke skiver. Hver skive sættes på skærefladen og trykkes lidt sammen. Bøfferne brunes godt af i smør,lægges i et ovnfast fad og krydres med salt og peber. Sættes i en 200°C varm ovn 12 min.

  2. Pasta - gerne chilipasta koges al dente.

  3. Asparges halveres på langs og koges eller dampes, til de næsten møre. Dryppes godt af.

  4. Krydderurtesmør:
  5. Hak krydderurterne. Kom smør, peber og krydderurtebladene i en gryde over jævn varme og lad det stege 4-6 min., eller til smørret er gyldenbrunt. Tilsæt vand, lad det bruse op. Tag gryden af varmen og tilsæt citronsaft.

  6. Læg de varme asparges på friskkogt pasta i et fad og fordel kryddersmørret over.

  7. Ost øvers og sæt fadet i ovnen til osten er smeltet. Serveres med mørbradbøfferne ved.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 38
Fil sidst redigeret:25.04.2025 09:18
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 09:18
Opskrift første gang oprettet: 25.04.2025 09:18