Mørbrad med champignon sauce

Kategori: Middag
Mørbrad med champignon sauce

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Brun mørbraden på en pande i margarine og krydr med salt og peber.

  2. Kom den i et ildfast fad.

  3. Svits løg og champignon i kvarte på panden.

  4. Rør marizena ud i noget af fløden

  5. Tilsæt grøntsagsboullion og fløde + marizena.

  6. Tilsæt salt og kulør og lad det hele koge op. Kom det over mørbraden.

  7. Opvarm ovnen til 200g°C.

  8. Sæt fadet i den varme ovn i præcis 18 min.

  9. Tag fadet ud og lad det hvile 10 min.

  10. Skær mørbraden i passende stykker ved serveringen.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:25.04.2025 09:25
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 09:25
Opskrift første gang oprettet: 25.04.2025 09:25