
Ingredienser
- 1 mørbrad
- 400 g brune champignon
- 1 løg i små tern
- 2,5 dl grøntsagsboullion
- 5 dl fløde
- 3 spsk. marizena mel
- kulør
- 1 tsk salt
Fremgangsmåde
- Brun mørbraden på en pande i margarine og krydr med salt og peber.
- Kom den i et ildfast fad.
- Svits løg og champignon i kvarte på panden.
- Rør marizena ud i noget af fløden
- Tilsæt grøntsagsboullion og fløde + marizena.
- Tilsæt salt og kulør og lad det hele koge op. Kom det over mørbraden.
- Opvarm ovnen til 200g°C.
- Sæt fadet i den varme ovn i præcis 18 min.
- Tag fadet ud og lad det hvile 10 min.
- Skær mørbraden i passende stykker ved serveringen.
Noter
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:25.04.2025 09:25
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 09:25
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 09:25
Opskrift første gang oprettet: 25.04.2025 09:25