NATMAD Gullaschsuppe med gratinerede ostetoasts

Kategori: Middag
NATMAD Gullaschsuppe med gratinerede ostetoasts 8-10 personer

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Oksekød, bacon og løg brunes i en stor gryde.

  2. Krydr med paprika samt spidskommen, og tilsæt tomat, bouillon og soltørrede tomater.

  3. Lad suppen koge for svag varme i 30 minutter.

  4. Kom kartofler i små tern ved, og kog i yderligere 20 minutter.

  5. Smag suppen til med salt og peber. Drys med hakket persille.

  6. Bland revet emmentaler, chilinuts og hakket persille. Fordel blandingen på toastbrødene, og gratiner dem i ovnen under grillen, til osten er gylden.

  7. Server de gratinerede ostetoast til den rygende varme suppe.

  8. Kom evt. lidt creme fraiche i suppen.

  9. TIPS.
  10. Suppen kan med stor fordel laves dagen før.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 310
Fil sidst redigeret:25.04.2025 10:08
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 10:08
Opskrift første gang oprettet: 25.04.2025 10:08