8-10 personer
Ingredienser
- 500g oksekød i MesterKvalitet i små tern
- 200 g bacon i tern fra Den gode smag
- 4 hakkede løg
- 2 spsk. rosen paprika
- 2 tsk. stødt spidskommen
- 2 ds. Bon Appetit hakkede tomater
- 1½ liter oksebouillon
- 8 soltørrede tomater i strimler
- ½ kg kartofler i små tern
- Salt peber
- Creme fraiche
- 8-10 skiver toastbrød
- 100g reven emmentaler
- 40 g groft hakkede chilinuts fra Trope Snack
- 2 spsk. persille
GRATINEREDE OSTETOASTS:
Fremgangsmåde
- Oksekød, bacon og løg brunes i en stor gryde.
- Krydr med paprika samt spidskommen, og tilsæt tomat, bouillon og soltørrede tomater.
- Lad suppen koge for svag varme i 30 minutter.
- Kom kartofler i små tern ved, og kog i yderligere 20 minutter.
- Smag suppen til med salt og peber. Drys med hakket persille.
- Bland revet emmentaler, chilinuts og hakket persille. Fordel blandingen på toastbrødene, og gratiner dem i ovnen under grillen, til osten er gylden.
- Server de gratinerede ostetoast til den rygende varme suppe.
- Kom evt. lidt creme fraiche i suppen.
- Suppen kan med stor fordel laves dagen før.
TIPS.
Noter
Antal visninger: 310
Fil sidst redigeret:25.04.2025 10:08
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 10:08
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 10:08
Opskrift første gang oprettet: 25.04.2025 10:08