Nakkekoteletter i fad

Kategori: Middag
Nakkekoteletter i fad

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Nakkekoteletterne paneres og steges på panden.

  2. Blomkål koges og skæres i små stykker.

  3. Champignon svitses på panden

  4. Kom de stegte koteletter i ovnens bradepande, tilsæt de små stykker blomkål sammen med flåede tomater, svitsede champignon og ærter.

  5. Maizenamel opløses i lidt fløde tilsæt salt, peber og kulør. Hæld det over koteletterne.

  6. Hæld til sidst resten af fløden over og sæt retten i ovnen ved 200°C i 45 min.

  7. Server hasselback-kartofler til evt. også flute og grøn salat.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:25.04.2025 09:53
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 09:52
Opskrift første gang oprettet: 25.04.2025 09:53