
Ingredienser
- Ca. 12 nakkekoteletter
- Panering
- 1 blomkål
- 2 ds. Flåede tomater
- 450 g. champignon
- 2 kopper fine ærter
- 1 l. piskefløde
- 4 spsk. maizenamel
- 2 tsk. salt
- peber
- Kartofler
Fremgangsmåde
- Nakkekoteletterne paneres og steges på panden.
- Blomkål koges og skæres i små stykker.
- Champignon svitses på panden
- Kom de stegte koteletter i ovnens bradepande, tilsæt de små stykker blomkål sammen med flåede tomater, svitsede champignon og ærter.
- Maizenamel opløses i lidt fløde tilsæt salt, peber og kulør. Hæld det over koteletterne.
- Hæld til sidst resten af fløden over og sæt retten i ovnen ved 200°C i 45 min.
- Server hasselback-kartofler til evt. også flute og grøn salat.
Noter
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:25.04.2025 09:53
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 09:52
Fil uploadet til serveren:25.04.2025 09:52
Opskrift første gang oprettet: 25.04.2025 09:53