
4-6 personer
Ingredienser
- 1 kg oksefilet
- smør
- 1 kvist rosmarin
- salt, peber
- 2 skalotteløg
- 1 gulerod
- olie
- 1 spsk. koncentreret tomatpuré
- 1 spsk. hvedemel
- 5 g. tørrede Karl Johan svampe
- 1 dl. rødvin
- 5 dl. kalvebouillon
- salt, peber
- 75 g. parmesan hel stykke frisk, skal rives
- 20 g. tørrede Karl Johan svampe
- 1 løg
- 300 g. skrællede rodfrugter f.eks.
- persillerødder og gulerødder
- olivenolie
- persille
2 pk. tortellini med ost fra Pasta Julia 75 g.
Fremgangsmåde
- Brun oksefileten på en varm pande i smør, og krydr med rosmarin, salt og peber.
- Læg den i et ovnfast fad, og steg den ca. 40 min. ved 175°C.
- Brun skalotteløg og gulerod godt i olie, tilsæt tomatpuré samt hvedemel, og brun endnu et par minutter.
- Kom svampe og rødvin ved, og kog ind til det halve.
- Tilsæt kalvebouillon, og lad saucen koge 30 min. ved svag varme.
- Si saucen, kog den evt. mere ind, og smag til med salt og peber.
- Drys et par spiseskefulde parmesanost på en bageplade, så det dækker en flade på ca. 6 x 15 cm. Lav 4-6 i alt. Bag osten ved 200°C i ca. 10 min. til den er en anelse gylden, og form den straks til et rør.
- Læg svampene i blød som anvist, og tag de største og pæneste fra. Skær resten i mindre stykker, og steg dem i olivenolie sammen med hakket løg og rodfrugter i små stykker til grønsagerne er møre. Smag til med salt og peber, og drys godt med persille.
- Kog pastaen som anvist. Skær kødet i skiver, og anret det på tallerkenerne sammen med glace, ristede svampe, tortellini og parmesanrør fyldt med stegte grøntsager.
Noter
Antal visninger: 35
Fil sidst redigeret:28.04.2025 08:45
Fil uploadet til serveren:28.04.2025 08:45
Fil uploadet til serveren:28.04.2025 08:45
Opskrift første gang oprettet: 28.04.2025 08:45