Panna Cotta Med Hindbærcoulis

Kategori: Dessert
Panna Cotta Med Hindbærcoulis Kan laves dagen før
2 personer
Køkken: Italiensk
Forberedelsestid: 30 min
Samlet tid: 2 timer

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Læg husblasen i blød i koldt vand.

  2. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og bland kornene med sukkeret.

  3. I en gryde blander du vanilje, sukker og fløde – varm det langsomt op. Det må ikke koge.

  4. Når fløden er lige ved at begynde at koge tager du gryden af varmen og tilsætter husblassen. Rør godt rundt til det er helt smeltet.

  5. Hæld flødemassen over i en kande eller lignende – helst med en hældetud, så er det nemmere at fordele i glassene.

  6. Stil kanden i køleskabet og rør ofte i den indtil konsistensen er lidt som letpisket fløde. Det forhindrer vaniljekornene i blot at falde til bunds.

  7. Hæld panna cottaen i dine portionsglas og stil dem i køleskabet indtil de er stivnede – cirka 1-2 timer.

  8. Imens panacottaen står på køl kan du lave din hindbærcoulis.

  9. Bland frosne hindbær og sukker i en gryde og varm dem op indtil de begynder at koge. Tag gryden af varmen.

  10. Pres hindbærmassen igennem en sigte (finmasket), så du får sorteret alle de små kerner fra. Stil din hindbærcoulis på køl indtil du skal servere din panna cotta.

  11. Lige inden serveringen fordeler du hindbærcoulisen ovenpå panna cottaen, og drysser eventuelt med lidt hakket hvid chokolade.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 34
Fil sidst redigeret:29.04.2025 11:51
Fil uploadet til serveren:29.04.2025 11:48
Opskrift første gang oprettet: 29.04.2025 11:51