Panne Cotta med abrikoscoulis - Kenneths mor's

Kategori: Dessert
Panne Cotta med abrikoscoulis - Kenneths mor's 4 pers

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Fløde, kornene fra en stang vanille, vanillestangen, sukker og citron bringes langsomt til kogepunktet under omrøring.

  2. Læg husblas i blød i 5 min. i koldt vand, tag den op og pres vandet af.

  3. Rør husblasen i den varme fløde og hæld fløden gennem en finmasket si.

  4. Fordel fløden i fire små skåle, kopper eller glas skyllet i koldt vand.

  5. Dæk skålene med plastfilm og sæt dem i køleskabet i mindst 3 timer.

  6. Kog hakkede abrikoser 5 min. i appelsinsaft tilsat honning.

  7. Tag gryden af varmen, tilsæt hvidvin o lad det køle helt af.

  8. Blend abrikoserne og smag til med ekstra honning.

  9. Vend panne cotta ud på tallerkenen, kom lidt abrikoscoulis ved og pynt med bær.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:29.04.2025 12:02
Fil uploadet til serveren:29.04.2025 12:01
Opskrift første gang oprettet: 29.04.2025 12:02