Pighvar, Rødtunge eller Rødspætte

Kategori: Middag
Pighvar, Rødtunge eller Rødspætte

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Fisken skrabes på den hvide side, gnides med salt på den mørke side.

  2. Gællerne trækkes ud. Finnerne pudses af.

  3. Fisken vaskes, tørres.

  4. På den mørke side lægges et snit langs rygraden.

  5. Kniven føres ind under fileten til begge sider, så der fremkommer 2 lommer.

  6. Smørret røres blødt med de øvrige ingredienser.

  7. Lidt af smørblandingen lægges på midten af et stykke stiv aluminiumsfolie, der er noget større end fisken.

  8. Fisken anbringes herpå.

  9. Smørblandingen fordeles i to lommer og ganske lidt smøres ovenpå.

  10. Folien bøjes op om fisken, så den delvis dækker oversiden.

  11. Foldes omhyggeligt sammen i hjørnerne, så der ikke kan sive noget ud under tilberedningen.

  12. ilberedes i en varm ovn 225 C°. 20-25 minutter. Folien bøjServeres med ovnbagte kartofler med cremefraiche dressing es til side, og skindet trækkes af oversiden

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 37
Fil sidst redigeret:29.04.2025 14:05
Fil uploadet til serveren:29.04.2025 14:04
Opskrift første gang oprettet: 29.04.2025 14:05