Pizza Anders' Fantastisk bund

Kategori: Brød
Pizza Anders' Fantastisk bund 2 Stk:

Ingredienser

Fremgangsmåde


    Dej:
  1. Bland 3 spsk. vand med gær og sukker med en finger. Lad det stå et varmt sted i 10 minutter eller indtil det begynder at boble.

  2. Sigt mel og salt i en skål og rør gærblandingen deri. Rør dernæst olien i og nok af det resterende vand til at gøre dejen blød.

  3. Kom lidt mel på dine hænder og på bordet, hvor du vil ælte dejen. Ælt dejen i ca. 10 min. eller indtil den er glat og elastisk.

  4. Kom dejen i en letsmurt skål og dæk den med smurt køkkenfilm. Stil den et varmt sted i 1½ time, indtil dejen er hævet til det dobbelt

  5. Fyld:
  6. Brug en si til at hælde den overskydende væske fra tomaterne, mens dejen hæver.

  7. Kom tomaterne i en lille kasserolle of tilsæt tomatpuré, oregano, salt og peber. Opvarm det forsigtigt ved lavt blus i 2 minutter.

  8. Med dine fingre kan du rive skinken og mozzarellaen i mundrette stykker. Hæld saften fra ananasstykkerne. Opvarm ovnen til 220°C.

  9. Slå den hævede dej op og placér den på en overflade, drysset med mel. Brug kagerullen til at rulle dejen ud i 2 lige store cirkler, ca. 15 cm. i diameter.

  10. Kom pizzabundene på en letsmurt bageplade. Spred halvdelen af tomatovsen på hver bund, men lad en kant på 2 cm. være hele vejen rundt.

  11. Tilsæt fyld og bag pizzaerne i 20-25 min. Lad pizzaerne køle lidt af , før du skærer dem ud og spiser dem, da osten er meget varm!

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 63
Fil sidst redigeret:29.04.2025 20:17
Fil uploadet til serveren:29.04.2025 20:17
Opskrift første gang oprettet: 29.04.2025 20:17