Pizza Vores

Kategori: Brød
Pizza Vores Grunddej til 4 bageplader:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Rør ingredienserne sammen og lad dejen hæve et par timer.

  2. Slås ned og udrulles til 4 bageplader.

  3. Efterhæver 3/4 time. Kom fyldet på.

  4. Sørg for at de flåede tomater og champignon er dryppet godt af.

  5. Bag pizzaen ved 250°C. i 20-25 min.

  6. Server den varm.

  7. Dejen kan deles til ca. 10 pizza bunde a' 160 g stykket

  8. Frysning Frys de udrullede ubagte pizzabunde på en lagkagebund beklædt med frysefilm. Emballer hver pizzabund i frysefilm og saml dem i plastpose.

  9. Efter frysning Tø den frosne pizzabund op og efterhæv den på en bageplade med bagepapir i 3/4 - 1 time. Kom fyldet på og bag den som beskrevet ovenfor

Noter

Bedøm opskriften:

6,0 ud af 6 stjerner — 1 stemmer
Antal visninger: 35
Fil sidst redigeret:29.04.2025 20:59
Fil uploadet til serveren:29.04.2025 20:59
Opskrift første gang oprettet: 29.04.2025 20:59