
Ingredienser
- 6 dl lunken vand
- 50 g gær
- 4 tsk salt
- 8 tsk salatolie
- 1000 g hvedemel
- 2 ds. drænede flåede hakkede tomater
- 1 ps. frossen champignon
- 400 g skinketern
- 150 g mozzarellaost
- 150 g cedarost
- 12 spsk olivenolie med nøddesmag
- Oregano
- 2 ds. drænede flåede hakkede tomater
- 2 pk. pepperroni
- 400 g hakket oksekød
- 2 løg i skiver
- 8 fed hvidløg
- 4 grønne chili i tern
- 150 g mozzarellaost
- 150 g cedarost
- 12 spsk olivenolie med nøddesmag
- Oregano
Fyld 1:- 2 bageplader:
Fyld2:- 2 bageplader:
Fremgangsmåde
- Rør ingredienserne sammen og lad dejen hæve et par timer.
- Slås ned og udrulles til 4 bageplader.
- Efterhæver 3/4 time. Kom fyldet på.
- Sørg for at de flåede tomater og champignon er dryppet godt af.
- Bag pizzaen ved 250°C. i 20-25 min.
- Server den varm.
- Dejen kan deles til ca. 10 pizza bunde a' 160 g stykket
- Frysning Frys de udrullede ubagte pizzabunde på en lagkagebund beklædt med frysefilm. Emballer hver pizzabund i frysefilm og saml dem i plastpose.
- Efter frysning Tø den frosne pizzabund op og efterhæv den på en bageplade med bagepapir i 3/4 - 1 time. Kom fyldet på og bag den som beskrevet ovenfor
Noter
Antal visninger: 35
Fil sidst redigeret:29.04.2025 20:59
Fil uploadet til serveren:29.04.2025 20:59
Fil uploadet til serveren:29.04.2025 20:59
Opskrift første gang oprettet: 29.04.2025 20:59