
Ingredienser
- 1 dl lunken vand
- 25 g gær
- 75 g margarine
- ca. 450 g (7½ dl) mel
- 1 dl ymer
- 1 æg
- ½ tsk. salt
- 8 wienerpølser
- æg til pensling
Fremgangsmåde
- Vand og gær røres sammen. Margarinen smuldres i melet.
- Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
- Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min.
- Dejen slåes ned og deles i to.
- Udrulles i to cirkler, som hver deles i 8 trekanter.
- ½ pølse lægges på hver trekant, som rulles sammen fra den brede ende mod spidsen.
- Stilles på plade med spidsen nedad.
- Efterhæver ca. 10 min.
- Pensles med æg.
- Bages 20-25 min ved 200°C.
Noter
Antal visninger: 50
Fil sidst redigeret:30.04.2025 10:03
Fil uploadet til serveren:30.04.2025 10:03
Fil uploadet til serveren:30.04.2025 10:03
Opskrift første gang oprettet: 30.04.2025 10:03