Pølsehorn

Kategori: Brød
Pølsehorn 16 stk.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Vand og gær røres sammen. Margarinen smuldres i melet.

  2. Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem.

  3. Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min.

  4. Dejen slåes ned og deles i to.

  5. Udrulles i to cirkler, som hver deles i 8 trekanter.

  6. ½ pølse lægges på hver trekant, som rulles sammen fra den brede ende mod spidsen.

  7. Stilles på plade med spidsen nedad.

  8. Efterhæver ca. 10 min.

  9. Pensles med æg.

  10. Bages 20-25 min ved 200°C.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 50
Fil sidst redigeret:30.04.2025 10:03
Fil uploadet til serveren:30.04.2025 10:03
Opskrift første gang oprettet: 30.04.2025 10:03