Pomme Frites

Kategori: Middag
Pomme Frites

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne skæres ud i 1 x cm stave skylles fri for stivelse.

  2. Ligger i koldt klart vand ca. 15 min.

  3. Kom Pomme Frites i en gryde og hæld 1 l koldt vand med 1 dl eddike over - tænd komfuret på 7 og stil minut-uret til 20 min. Tag dem op med hulsi på køkkenrulle og lad dem tørre og lad dem blive kolde. (Til 2 x 1,2 kg kartofler - 2½ l vand + 2½ dl eddike - over komfuret i 40 min.)

  4. Tænd Frituren på 140°C Kom de kolde Pomme Frites i og kog dem 8 min.

  5. Tages op og køles af. Når de er kolde kan de gå i fryseren

  6. eller lav dem færdige:
  7. Frituren sættes på 180°C og Pomme Frites koges igen i 6 - 10 min

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 37
Fil sidst redigeret:30.04.2025 10:10
Fil uploadet til serveren:30.04.2025 10:10
Opskrift første gang oprettet: 30.04.2025 10:10