
Ingredienser
- 2 pæne broccolibuketter á 500 g
- 1½ dl rosiner
- 1½ dl solsikkekerner
- 1 rødløg
- 1½ dl cremefraishe ( 9 eller 18%)
- 60 g el ¾ dl. Sukker
- 3 tsk. Rødvinseddike
- lidt salt
- 150-200 g Bacon
- 1½ dl cremefraishe ( 9 eller 18%)
- 1½ tsk. Sukker
- 3 tsk. Rødvinseddike
- 1/4 tsk. salt
Marinade:
Mindre sød marinade Marinade:
Fremgangsmåde
- Del broccolien i små buketter, (stokkene skal ikke bruges).
- Bland dem med finthakket rødløg, rosiner, og solsikkekerner.
- Pisk ingredienserne til marinaden sammen og hæld den over.
- Stil salaten koldt i mindst 3 timer.
- Rist baconen sprød, skær den i mindre stykker og drys den over salaten lige før serveringen.
Noter
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:02.05.2025 09:55
Fil uploadet til serveren:02.05.2025 09:54
Fil uploadet til serveren:02.05.2025 09:54
Opskrift første gang oprettet: 02.05.2025 09:55