
Ingredienser
- 1 l vand
- 500 g rabarber
- 2 dl rørsukker
- 1 vaniljestang og kornene heraf
- 4 Stjerneanis
Fremgangsmåde
- Rens rabarberstænglerne og skær dem i tern.
- Kom rabarber, vand, sukker, stjerneanis, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde. Kog op og lad det koge i 7-10 minutter.
- Tag gryden af varmen og lad saften køle af.
- Sigt saften gennem en sigte og hæld den direkte på flaske.
- Den kan opbevares i et par uger på køl og fortyndes med vand, dansk vand eller måske en boblende cava.
- Hvis du ikke ønsker at den skal være en smule ufiltreret, så hæld den gennem et klæde, jeg synes blot det er synd, da de sortprikkede vaniljekorn er så fine i den pink drik.
Noter
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:30.04.2025 10:16
Fil uploadet til serveren:30.04.2025 10:16
Fil uploadet til serveren:30.04.2025 10:16
Opskrift første gang oprettet: 30.04.2025 10:16