Rabarbersaft

Kategori: Saft/Syltning
Rabarbersaft

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Rens rabarberstænglerne og skær dem i tern.

  2. Kom rabarber, vand, sukker, stjerneanis, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde. Kog op og lad det koge i 7-10 minutter.

  3. Tag gryden af varmen og lad saften køle af.

  4. Sigt saften gennem en sigte og hæld den direkte på flaske.

  5. Den kan opbevares i et par uger på køl og fortyndes med vand, dansk vand eller måske en boblende cava.

  6. Hvis du ikke ønsker at den skal være en smule ufiltreret, så hæld den gennem et klæde, jeg synes blot det er synd, da de sortprikkede vaniljekorn er så fine i den pink drik.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:30.04.2025 10:16
Fil uploadet til serveren:30.04.2025 10:16
Opskrift første gang oprettet: 30.04.2025 10:16