
Ingredienser
- 150 g. pillede, friske el. frosne rejer
- 150 g. friske asparges eller 1 lille ds. (130-150g.)
- ca. 1/4 icebergsalathoved
- 1 bt. dild el. purløg
- ca. 3 spsk. olie
- ca. 1 spsk. citronsaft
- 1 tsk. revet løg
- 1/4 tsk. mild paprika
- salt, friskkværnet hvid peber
- 50-75 g. mayonnaise
- ca. 1 dl. ymer
- 1-2 spsk. tomatpuré
- ½ fed knust hvidløg
- nogle dråber citronsaft
- 1/4 tsk mild paprika
- salt - peber
- 1 tsk. engelsk sovs
- flutes, dressing
Marinade
Dressing
Tilbehør:
Fremgangsmåde
- Pil rejerne el. køb dem pillede. Optø frosne rejerne langsomt. Åbn posen og drys ganske lidt salt over rejerne, mens de optør.
- Skræl og skær friske asparges i 3 cm lange stykker. Kom dem i saltet vand 5-8 min. Hæld friske el ds. - asparges til aftrypning.
- Snit salaten meget fint. Skyld dild. Tag lidt fra til pynt. Klip resten fint.
- Pisk marinaden sammen af de nævnte ingredienser. Bland forsigtigt rejer, asparges og dild i marinaden.
- Fordel grøn salat i portionsglas. Glasset skal være ca. 1/4 fuld af salat. Fordel rejesalaten over. Pynt med kviste af frisk dild, citron, tomat evt. karse.
- Dressing: Rør alle ingredienserne sammen. Smag dressingen godt til. Serveres til rejecocktail.
Noter
Antal visninger: 49
Fil sidst redigeret:30.04.2025 10:33
Fil uploadet til serveren:30.04.2025 10:33
Fil uploadet til serveren:30.04.2025 10:33
Opskrift første gang oprettet: 30.04.2025 10:33