Rejecocktail

Kategori: Forret
Rejecocktail 4 pers.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Pil rejerne el. køb dem pillede. Optø frosne rejerne langsomt. Åbn posen og drys ganske lidt salt over rejerne, mens de optør.

  2. Skræl og skær friske asparges i 3 cm lange stykker. Kom dem i saltet vand 5-8 min. Hæld friske el ds. - asparges til aftrypning.

  3. Snit salaten meget fint. Skyld dild. Tag lidt fra til pynt. Klip resten fint.

  4. Pisk marinaden sammen af de nævnte ingredienser. Bland forsigtigt rejer, asparges og dild i marinaden.

  5. Fordel grøn salat i portionsglas. Glasset skal være ca. 1/4 fuld af salat. Fordel rejesalaten over. Pynt med kviste af frisk dild, citron, tomat evt. karse.

  6. Dressing: Rør alle ingredienserne sammen. Smag dressingen godt til. Serveres til rejecocktail.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 49
Fil sidst redigeret:30.04.2025 10:33
Fil uploadet til serveren:30.04.2025 10:33
Opskrift første gang oprettet: 30.04.2025 10:33