
Hviletid dej 30 min
Bagetid ca 30 min
Ingredienser
- 150 g mel
- 100 g smør
- 75 g fromage blanc/kvark/creme fraise
- 150 g feta (smuldret græsk er ikke så salt)
- 150 g pillede rejer
- 2 æg
- 1½ dl fløde
- ½ tsk tørret oregano
- evt 1 hvidløgsfed
Tærtebunde:
Fyld:
Fremgangsmåde
- Findel fedtstoffet i melet og bland fromage blanc/kvark i.
- Saml dejen. Lad den hvile koldt en halv time. Udrul dejen og beklæd 2 tærteforme hermed.
- Forbag ved 200°C i 6-8 min. Bland smuldret feta og rejer og kom det på de forbagte tærtebunde.
- Pisk æg og fløde sammen og krydr med oregano og evt. hvidløg.
- Hæld det over. Bag tærterne færdige - de skal have endnu 20 min. ved 200°C
Noter
Tærterene serveres som forret evt. med grøn salat til
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:01.05.2025 08:37
Fil uploadet til serveren:01.05.2025 08:37
Fil uploadet til serveren:01.05.2025 08:37
Opskrift første gang oprettet: 01.05.2025 08:37