Rejetærte meget god

Kategori: Forret
Rejetærte meget god Arbejdstid 40 min
Hviletid dej 30 min
Bagetid ca 30 min

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Findel fedtstoffet i melet og bland fromage blanc/kvark i.

  2. Saml dejen. Lad den hvile koldt en halv time. Udrul dejen og beklæd 2 tærteforme hermed.

  3. Forbag ved 200°C i 6-8 min. Bland smuldret feta og rejer og kom det på de forbagte tærtebunde.

  4. Pisk æg og fløde sammen og krydr med oregano og evt. hvidløg.

  5. Hæld det over. Bag tærterne færdige - de skal have endnu 20 min. ved 200°C

Noter

Tærterene serveres som forret evt. med grøn salat til

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:01.05.2025 08:37
Fil uploadet til serveren:01.05.2025 08:37
Opskrift første gang oprettet: 01.05.2025 08:37