
Ingredienser
- Oksetyksteg er bedre en roastbeef af inderlår
Fremgangsmåde
- Bring en gryde i kog og kom roastbeefen i det kogende vand. Kog præcis i 25 min. Brun siderne på panden drys med salt og peber
Eller Langtidsstegt

1 stor roastbeef (min vejede lige knap 2 kg)
salt og peber
smør eller kokosolie til stegning
stegetermometer
1. Brun roastbeefen grundigt på panden i smør eller smagsneutral kokosolie og krydr den godt med salt og peber.
2. Opvarm ovnen til 100 grader (alm. ovn).
3. Læg roastbeefen i et smurt ovnfast fad og steg den i ovnen i 1 time. Skru herefter op til 150 grader og steg roastbeefen til den har en centertemperatur på 50 grader. Min steg fik ca. 20-25 minutter ved 150 og endte med en centertemperatur lidt over 50.
4. Tag ud, lad hvile lidt og skær så lækre skiver af den.
Noter
Antal visninger: 42
Fil sidst redigeret:01.05.2025 09:27
Fil uploadet til serveren:01.05.2025 09:27
Fil uploadet til serveren:01.05.2025 09:27
Opskrift første gang oprettet: 01.05.2025 09:24