Rødbeder

Kategori: Saft/Syltning
Rødbeder Syltede. Sæson: september

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. De vaskede rødbeder koges i letsaltet vand, 1 spsk. salt pr. liter vand, ca. 35 min.

  2. Det kogende vand hældes fra.

  3. Gryden stilles straks under rindende koldt vand. Ved denne bratte temperaturforandring får rødbederne et "chok", hvorved cellerne sprænges, og rødbederne bliver møre.

  4. De flås, skæres i skiver.

  5. Eddike og sukker gives et opkog.

  6. Rødbedeskiverne lægges i.

  7. Lagen bringes igen i kog, tilsættes Atamon

  8. Fyldes i rene glas eller krukker, der bindes til med det samme.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 39
Fil sidst redigeret:01.05.2025 09:34
Fil uploadet til serveren:01.05.2025 09:34
Opskrift første gang oprettet: 01.05.2025 09:34