Rullepølse

Kategori: Pålæg
Rullepølse

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skær slaget til så det danner en pæn firkant og er ensartet tykt. Bland salt og sukker, gnid det på kødet og stil det i køleskabet til næste dag.

  2. Bland peber og allehånde og drys det på slagets kødside sammen med hakket løg. Rul slaget sammen som en roulade, så tykkelsen bliver så ensartet som muligt.

  3. Sy rullepølsen sammen med bomuldssnor. Rul pølsen stramt ind i en god kvalitets plastfolie, der ikke indeholder PVC.

  4. Pølsen får en kraftigere smag, fordi den således "koges" i egen væde. Snør pølsen med bomuldssnor, så der er ca. 2 cm. mellem hver snoning.

  5. Læg pølsen i en gryde med vand så det dækker, og kog den ved svag varme under låg i ca. 2 timer.

  6. Tag den op og lad den hvile ½ time, inden den kommes i rullepølsepresse. Presset må ikke være hårdt, mens pølsen er varm men øges når den er afkølet

  7. Presses i ca. 24 timer (i køleskab)

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 38
Fil sidst redigeret:02.05.2025 09:37
Fil uploadet til serveren:02.05.2025 09:37
Opskrift første gang oprettet: 02.05.2025 09:37