
Ingredienser
- 25 g smør
- 1 hakket zitauerløg(ca. 75 g)
- 5 dl vand
- 1 krebseterning ca 50g
- 2 dl tør hvidvin
- 1 tsk delikatessepaprika
- 2 dl piskefløde
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 170g frosne optøede hummerhaler
- 100g frosne optøede rejer
- 1½ dl creme fraiche 38 %
- 50 g lakserogn
- dildkviste
- Ristet brød
TILBEHØR
Fremgangsmåde
- Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits løgene heri.
- Tilsæt vand, krebseterning, hvidvin og delikatessepaprica, og lad suppen koge ved svag varme i ca. 10 min.
- Si suppe og tilsæt piskefløde, salt og peber og lad den koge op.
- Tilsæt hummerhaler og rejer og varm suppen igennem, uden at den koger.
- Smag til.
- Hæld ved anretningen suppen op i varme suppetallerkener.
- Læg 1 spsk creme fraiche i hver tallerken og herpå lakserogn og dildkviste.
- Suppen kan evt. tilsættes 2 spsk. cognac.
TIP:
Noter
Antal visninger: 41
Fil sidst redigeret:03.05.2025 14:11
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 14:10
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 14:10
Opskrift første gang oprettet: 03.05.2025 14:11