Skaldyrssuppe

Kategori: Forret
Skaldyrssuppe 6 Pers

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits løgene heri.

  2. Tilsæt vand, krebseterning, hvidvin og delikatessepaprica, og lad suppen koge ved svag varme i ca. 10 min.

  3. Si suppe og tilsæt piskefløde, salt og peber og lad den koge op.

  4. Tilsæt hummerhaler og rejer og varm suppen igennem, uden at den koger.

  5. Smag til.

  6. Hæld ved anretningen suppen op i varme suppetallerkener.

  7. Læg 1 spsk creme fraiche i hver tallerken og herpå lakserogn og dildkviste.

  8. TIP:
  9. Suppen kan evt. tilsættes 2 spsk. cognac.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 41
Fil sidst redigeret:03.05.2025 14:11
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 14:10
Opskrift første gang oprettet: 03.05.2025 14:11