
Ingredienser
- en lille kugle marcipan
- smeltet chokolade
- hvidt candy melt (købt i rema1000)
- perlesukker
- træspyd
- Oasis.
Fremgangsmåde
- Har trillet en lille kugle marcipan, taget et træspyd og kommet lidt smeltet chokolade på og sat marcipan kuglen på.
- Så har jeg overtrukket marcipan kuglen med mørk chokolade og sat spydene fast i noget Oasis.
- Har derefter sat dem på køl.
- Når det er helt kolde, smeltes noget hvidt candy melt (købt i rema1000) - når det er afkølet kommes den på den kolde marcipan/chokolade.
- OBS candy melten må IKKE være for varm, da den så vil smelte den mørke chokolade.
- Vil ødelægge udseendet lidt der drysses med perlesukker og de sættes igen på køl til de er helt kolde.
- Og så er det bare at spise
Noter
Antal visninger: 43
Fil sidst redigeret:03.05.2025 15:16
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 15:16
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 15:16
Opskrift første gang oprettet: 03.05.2025 15:16