Sommerkage

Kategori: Kage
Sommerkage

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Bunden kan bages i forvejen. Dejen og marengsdejen bages sammen.

  2. Dejen:
  3. Smør og sukker piskes hvidt og skummende. Æggeblommerne tilsættes en ad gangen.

  4. Herefter mælken og til sidst blandes mel og bagepulver - og vendes i dejen.

  5. Hældes ud på bagepapir i bradepanden - ca. 40 x40 cm.

  6. Marengsdejen:
  7. Æggehviderne piskes stive og sukker vendes forsigtig i.

  8. Vaniellesukker og de hakkede nødder tilsættes.

  9. Marengsdejen hældes oven på den anden dej og bages i ovnen ved 200°C.--uden varmluft-- i ca. 30 min til overfaden er sprød.


  10. Creme:

  11. Fløden piskes godt og cremefraishen blandes i.

  12. Vendes ud på den bagte bund og pyntes med forskellige frugter.

  13. Kagen er klar til servering.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 43
Fil sidst redigeret:03.05.2025 16:00
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 15:59
Opskrift første gang oprettet: 03.05.2025 15:59