
Ingredienser
- 200 g smør
- 200 g sukker
- 4 æggeblommer
- 2 dl mælk
- 150 g mel
- 3 tsk strøgne bagepulver
- 4 æggehvider
- 300 g sukker
- 2 tsk vanillesukker
- 100 g nøddekerner
- 3 dl. piskefløde
- 3 dl. cremefraishe
- Frugter
Dej:
Marengsdej:
Creme:
Fremgangsmåde
- Bunden kan bages i forvejen. Dejen og marengsdejen bages sammen.
- Smør og sukker piskes hvidt og skummende. Æggeblommerne tilsættes en ad gangen.
- Herefter mælken og til sidst blandes mel og bagepulver - og vendes i dejen.
- Hældes ud på bagepapir i bradepanden - ca. 40 x40 cm.
- Æggehviderne piskes stive og sukker vendes forsigtig i.
- Vaniellesukker og de hakkede nødder tilsættes.
- Marengsdejen hældes oven på den anden dej og bages i ovnen ved 200°C.--uden varmluft-- i ca. 30 min til overfaden er sprød.
- Fløden piskes godt og cremefraishen blandes i.
- Vendes ud på den bagte bund og pyntes med forskellige frugter.
- Kagen er klar til servering.
Dejen:
Marengsdejen:
Creme:
Noter
Antal visninger: 43
Fil sidst redigeret:03.05.2025 16:00
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 15:59
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 15:59
Opskrift første gang oprettet: 03.05.2025 15:59