Spinattærte med feta

Kategori: Forret
Spinattærte med feta

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Findel fedtstof i melet og bland fromage blanc/kvark i.

  2. Saml dejen.

  3. Lad den hvile koldt en halv time.

  4. Udrul dejen og beklæd en tærteform hermed.

  5. Forbag ved 200°C i 6-8 min.


  6. Nip spinaten fri for grove stilke, skyl den godt og damp den kort i den væde, der hænger ved sidste skylning.

  7. Lad spinaten dryppe af i en sigte. Kom den på den forbagte tærtebund.

  8. Drys med fintsnittede forårsløg. Kom smuldret feta over.

  9. Pisk æg og fløde sammen og krydr med oregano og evt. hvidløg. Hæld det over.

  10. Bag tærten færdig endnu 30 min ved 200°C.

Noter

Fryseegnet

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 40
Fil sidst redigeret:03.05.2025 16:46
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 16:45
Opskrift første gang oprettet: 03.05.2025 16:46