
Ingredienser
- 150 g mel
- 100g smør
- 75 g Karolines fromage blanc/kvark
- 350 g frisk spinat
- 3 forårsløg (fintsnittede)
- 150 g feta
- 3 æg
- 1½ dl fløde
- ½ tsk oregano
- evt 1 hvidløgsfed
TÆRTEBUND
FYLD
Fremgangsmåde
- Findel fedtstof i melet og bland fromage blanc/kvark i.
- Saml dejen.
- Lad den hvile koldt en halv time.
- Udrul dejen og beklæd en tærteform hermed.
- Forbag ved 200°C i 6-8 min.
- Nip spinaten fri for grove stilke, skyl den godt og damp den kort i den væde, der hænger ved sidste skylning.
- Lad spinaten dryppe af i en sigte. Kom den på den forbagte tærtebund.
- Drys med fintsnittede forårsløg. Kom smuldret feta over.
- Pisk æg og fløde sammen og krydr med oregano og evt. hvidløg. Hæld det over.
- Bag tærten færdig endnu 30 min ved 200°C.
Noter
Fryseegnet
Antal visninger: 40
Fil sidst redigeret:03.05.2025 16:46
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 16:45
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 16:45
Opskrift første gang oprettet: 03.05.2025 16:46