
Ingredienser & Fremgangsmåde:
- Nakkesteg u/svær, svinekam u/svær eller kalvetykkam 250 g. pr. person
- 4 pk. Bacon
- 1 glas ribsgelé
- 2 dl mel
- margarine
- ca. 1 l mælk
- ca. 1 glas ribsgelé
En bradepande beklædes med skiveskåret bacon, hvorpå stegen lægges og pakkes ind i bacon. Sættes i en 250º ovn til baconen er sprød ca. 15 min
Tyk vildtsovs:
Opbagt sovs. Sovsen skal være tyk som grød. Hældes over stegen, så den er helt dækket, og videresteger i ca. 2 timer ved 200º
Færdig sovs!
Det overskydende sovs i bradepanden sies og lidt kartoffelvand tilsættes .Skyen smages til med ribssaft eller tyttebærsyltetøj. Jævnes
Noter
Antal visninger: 43
Fil sidst redigeret:03.05.2025 16:54
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 16:54
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 16:54
Opskrift første gang oprettet: 03.05.2025 16:53