
Ingredienser
- 40 g smør
- 500 g løg, skåret i tynde skiver
- 2 fed hvidløg, knust
- 1 spsk frisk timian, hakket
- 350 g færdig butterdej
- mel
- 200 g gedeost i træstammefacon
- havsalt og friskkværnet sort peber
Fremgangsmåde
- Varm ovnen op til 220°C.
- Smelt smørret ved lav varme. Tilsæt løg, timian og hvidløg og steg det hele i 20-25 minutter, indtil løgene er bløde og gyldne. Krydr med salt og peber og stil løgene til afkøling.
- Læg dejen på en melet overflade og rul den ud til et rektangel på 20 x 40 centimeter. Skær kanterne til. Del rektanglet i 8 lige store firkanter.
- Fordel løgmassen på firkanterne. Skær osten ud i 8 skiver og læg en skive på hver dejplade.
- Læg tærterne over på en stor bageplade og bag dem i den forvarmede ovn i 12-15 minutter, indtil dejen er hævet, og osten er gylden.
- Lad tærterne køle en smule af og server dem, mens de stadig er varme.
Noter
Antal visninger: 35
Fil sidst redigeret:03.05.2025 23:29
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 23:28
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 23:28
Opskrift første gang oprettet: 03.05.2025 23:29