
Ingredienser
- 50 g. gær
- 1 ½ dl. mælk
- 300 g. mel
- 1 spsk. sukker
- ½ tsk. salt
- 175 g. smør
- 100 g. smør
- 100 g. sukker
- 1 tsk. kanel
- evt. lidt reven marcipan
- Æg til pensling, groft sukker, hakkede mandler eller hasselnøddekerner
Dej :
Fyld
Pynt
Fremgangsmåde
- Rør gæren ud i den kolde mælk.
- Tilsæt sukker, salt, mel og smør skåret i små stykker.
- Slå eller ælt dejen sammen, den skal være ret blød.
- Del den midt over, og rul hver halvdel ud som en rund plade. del hver plade i 8 trekanter.
- Rør smør, sukker og kanel til fyldet sammen, og fordel det på trekanterne, evt. sammen med lidt reven marcipan.
- Tril hornene sammen fra den brede ende, og sæt dem på plade med spidsen nedad.
- Bøj dem let og pensl med æg.
- Drys hakkede mandler eller nødder og lidt groft sukker på.
- Lad dem hæve 10-15 minutter.>
- Vil du undgå, at fyldet flyder ud, kan du drysse en anelse mel på fyldet, inden hornene trilles sammen.
- Bages ved 200°C. i ca. 15 min.
Tips!
Noter
NB! Hornene er fryseegnede.
Antal visninger: 35
Fil sidst redigeret:03.05.2025 23:38
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 23:38
Fil uploadet til serveren:03.05.2025 23:38
Opskrift første gang oprettet: 03.05.2025 23:38