
Ingredienser
- 500 g cherrytomater
- 2 kviste timian
- Olivenolie
- 2 tsk havsalt
- peber
- krydderurter
Fremgangsmåde
- Skyl dine tomater og halvér dem - er de meget store kan de skæres i kvarte.
- Fordel dem jævnt ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Hæld nænsomt olivenolie over dine tomater, fordel timian (som du lige har fjernet fra stilken) nogenlunde ligeligt, kværn sort peber henover og afslut til sidst med lidt havsalt
- Bag dine tomater i 60-75 minutter ved 150°C.
- Tomaterne skal være tørret lidt - men ikke helt - ind, og det er meningen at de skal være lidt seje i konsistensen.
- Tag tomaterne ud af ovnen, hæld dem i et skoldet glas og hæld olivenolie over dem i glasset til de er dækkede.
- Opbevar mørkt og gerne lidt køligt.

fra
Noter
Dine semidried tomater kan holde sig længe - i hvertfald et år. Men få dem bare spist inden da, for til næste sommer gentager du jo opskriften ;-)
Antal visninger: 83
Fil sidst redigeret:04.05.2025 08:58
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 08:58
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 08:58
Opskrift første gang oprettet: 04.05.2025 08:58