Tomater Semi dried

Kategori: Saft/Syltning
Tomater Semi dried

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skyl dine tomater og halvér dem - er de meget store kan de skæres i kvarte.

  2. Fordel dem jævnt ud på en bageplade beklædt med bagepapir.

  3. Hæld nænsomt olivenolie over dine tomater, fordel timian (som du lige har fjernet fra stilken) nogenlunde ligeligt, kværn sort peber henover og afslut til sidst med lidt havsalt

  4. Bag dine tomater i 60-75 minutter ved 150°C.

  5. Tomaterne skal være tørret lidt - men ikke helt - ind, og det er meningen at de skal være lidt seje i konsistensen.

  6. Tag tomaterne ud af ovnen, hæld dem i et skoldet glas og hæld olivenolie over dem i glasset til de er dækkede.

  7. Opbevar mørkt og gerne lidt køligt.


  8. Tomater Semi dried>

    fra

Noter

Dine semidried tomater kan holde sig længe - i hvertfald et år. Men få dem bare spist inden da, for til næste sommer gentager du jo opskriften ;-)

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 83
Fil sidst redigeret:04.05.2025 08:58
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 08:58
Opskrift første gang oprettet: 04.05.2025 08:58