Tomatsalat

Kategori: Salat
Tomatsalat 4 pers

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skær det træede hvor blomsten har siddet i tomaterne ud med et kegleformet snit. Skær tomaterne i skiver. Læg dem taglagt på et fad.

  2. Hæld marinaden over. Lad salaten trække ½-1 time. Drys purløg og hakket løg i tern (med kniv) over.

  3. Tomatsalat kan serveres som forret, frokostret, på buffet eller som tilbehør til stegte kød-, fjerkræ-, fiske- samt pastaretter uden tomatsauce.

Noter

Opbevares i køleskab 1 måned. Grundmarinaden kan krydres efter smag. Som regel med hvidløg og lys dijonsennep.

Bedøm opskriften:

6,0 ud af 6 stjerner — 1 stemmer
Antal visninger: 44
Fil sidst redigeret:04.05.2025 09:05
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 09:05
Opskrift første gang oprettet: 04.05.2025 09:04