
Ingredienser
- 1 kg. solmodne tomater
- 1 1/4 l. grønsagsbouillon
- 1 tsk. basilikum
- 1 tsk. merian el oregano
- ½ tsk. timian
- 1-2 tsk. salt
- 1/4 pose suppehorn (35g)
- 1-2 spsk. hvedemel
- 1 spsk. margarine
Fremgangsmåde
- De skyllede, ituskårne tomater koges i suppen under låg ca. ½ time og pureres.
- Purésuppen krydres. Suppehornene drysses i og koges med 10 min. Suppen jævnes med udrørtmeljævning og tilsættes lidt margarine.
Noter
Antal visninger: 59
Fil sidst redigeret:04.05.2025 09:27
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 09:27
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 09:27
Opskrift første gang oprettet: 04.05.2025 09:27