Toscasnipper med Chokolade

Kategori: Kage
Toscasnipper med Chokolade 24 stk

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. il dejen smeltes smørret og afsvales. Imens piskes æg og sukker skummende. Heri røres mel, vanillesukker og bagepulver skiftevis med det afsvalede smør.

  2. Fyldes i den velsmurte form drysset med rasp og bages på en rist på nederste rille ved 175-200°C i 25-30 min.

  3. Imens varmes toskadejen. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad dem varme til en lidt tyk masse, den må ikke koge.

  4. Fordeles over den bagte kage, der bages i 10 min i midten af ovnen, til kagen er gylden.

  5. Afsvales lidt i formen. Skæres ud i firkanter på ca. 7 x 7 cm, og igen skæres kagerne over på skrå.

  6. Kanterne af kagerne pensles med den smeltede chokolade. Kagerne kan fryses helt færdige.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 37
Fil sidst redigeret:04.05.2025 09:40
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 09:40
Opskrift første gang oprettet: 04.05.2025 09:40