
Ingredienser
- 100 g smør
- 3 æg
- 200 g sukker
- 140 g mel
- 1 strøget tsk bagepulver
- 2 tsk vanillesukker
- 4 spsk mælk
- 75 g smør
- 4 spsk sukker
- 2 spsk mel
- 1½ spsk mælk
- 75 g smuttede hakkede mandler
- 100 g smeltede overtrækschokoladeknapper
TOSCADEJ
PYNT
Fremgangsmåde
- il dejen smeltes smørret og afsvales. Imens piskes æg og sukker skummende. Heri røres mel, vanillesukker og bagepulver skiftevis med det afsvalede smør.
- Fyldes i den velsmurte form drysset med rasp og bages på en rist på nederste rille ved 175-200°C i 25-30 min.
- Imens varmes toskadejen. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad dem varme til en lidt tyk masse, den må ikke koge.
- Fordeles over den bagte kage, der bages i 10 min i midten af ovnen, til kagen er gylden.
- Afsvales lidt i formen. Skæres ud i firkanter på ca. 7 x 7 cm, og igen skæres kagerne over på skrå.
- Kanterne af kagerne pensles med den smeltede chokolade. Kagerne kan fryses helt færdige.
Noter
Antal visninger: 37
Fil sidst redigeret:04.05.2025 09:40
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 09:40
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 09:40
Opskrift første gang oprettet: 04.05.2025 09:40