
Ingredienser
- ½ portion vandbakkelsesdej
- 2 æg
- 2 spsk sukker
- 1 spsk majsstivelse
- 2½ dl mælk
- 1 dl piskefløde
- 1-2 tsk vanillesukker
- Flormelis til pynt
CREME
Fremgangsmåde
- Form dejen med en spiseske til æggestore kugler, og bag dem ligesom moccaeclairs.
- Pisk æg, sukker, majsstivelse og mælk sammen i en tykbundet gryde. Bring cremen i kog under piskning, og tag gryden fra varmen.
- Pisk fløden stiv, og vend den i den afkølede creme sammen med vanillen.
- Flæk vandbakkelserne og fyld dem med creme.
- pynt kagerne med sigtet flormelis.
CREME:
Noter
Antal visninger: 36
Fil sidst redigeret:04.05.2025 12:55
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 12:55
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 12:55
Opskrift første gang oprettet: 04.05.2025 12:55