
Ingredienser
- 2 dl vand
- 75g smør
- 100 g mel
- 3 hele æg str 3 ( ca. 1½dl)
- 1 spsk sukker
- 1 knsp salt
Fremgangsmåde
- Bring vandet i kog med smør, sukker og salt.
- Tag gryden af varmen, når smørret er smeltet og rør melet i. Sæt gryden over varmen og rør i dejen 1-2 min., til den slipper grydens bund.
- Afkøl dejen lidt. Pisk æggene sammen i en skål. Pisk halvelen af æggene i dejen, så en fjerdedel og så resten lidt ad gangen, til dejen falder i bløde klumper fra piskeriset
- Vandbakkelsesdejen kan bruges til flere former for kager, kringler og walesstænger.
- Selve dejen er nem at lave blot man sørger for, at den ikke bliver for tynd, for så flyder den ud under bagningen.
Noter
Antal visninger: 40
Fil sidst redigeret:04.05.2025 13:00
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 13:00
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 13:00
Opskrift første gang oprettet: 04.05.2025 13:00