
Ingredienser
- 250 g (ca 4 dl) mel
- 200 g smør
- 125 g (ca. 1½ dl.) sukker
- ½ æg
- ¼ tsk tvekulsur natron
- 50 g hakkede mandler
- korn af ½ stang vanilje (fransk polynesisk)
Fremgangsmåde
- Fedtstoffet smuldres i melet, det øvrige tilsættes, og alt æltes sammen.
- Dejen stilles koldt i ca. ½ time og trilles i stænger eller formes gennem kødmaskinens bageplade (lille stjerne) og formes til små kranse.
- Bages øverst i ovnen ved 190°C. C i ca. 10
Jeg bager dem uden hul - er ikke så vild med hullet. :)

NB! 1 stk vejer 11g og giver 66 Kcal.
Noter
Antal visninger: 43
Fil sidst redigeret:04.05.2025 13:06
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 13:06
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 13:06
Opskrift første gang oprettet: 04.05.2025 13:06