
Ingredienser
- Ca. 100 g. mayonnaise
- 1 dl. piskefløde
- 1 spsk. citronsaft
- 1-2 stilke bladselleri eller ¼ selleri
- 1 syrligt æble
- ca. 10 vindruer
- 50 g. valnøddekærner, nødder eller mandler
Fremgangsmåde
- Mayonnaisen smages til med citronsaft.
- Selleri og æble snittes fint, druerne halveres.
- Valnøddekernerne hakkes groft, nogle halveres og gemmes til pynt sammen med nogle halve druer.
- Selleri, æble, druer og nødder blandes i mayonnaisen.
- Flødeskum vendes i.
- Salaten pyntes med valnødder og druer.
- Serveres især til vildt og oksesteg
Noter
Antal visninger: 40
Fil sidst redigeret:04.05.2025 13:11
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 13:10
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 13:10
Opskrift første gang oprettet: 04.05.2025 13:11