Walesboller

Kategori: Kage
Walesboller 12 Stk

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Tø butterdejen op, og lav vandbakkelsesdejen.

  2. Rul hver plade butterdej til firkanter, der måler 18 x18 cm, og skær dem i 4 lige store stykker.

  3. Læg vandbakkelsesdejen på butterdejen i små runde boller og fold hjørnerne op mod midten. Ba dem 30-35 min. ved 200°C på ovnens midterrille, og lad dem køle af.

  4. CREME:
  5. Pisk æg og sukkeer sammen i en tykbundet gryde og varm op under piskning, det må endelig ikke koge. Tag gryden fra varmen og pisk smørret i.

  6. Smag cremen til med vanille, og køl den helt af.

  7. Pisk fløden stiv.

  8. Klip en åbning i den ene side af bollerne og fyld dem med creme og flødeskum.

  9. Kom glasur på eller drys flor,elis over.

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 42
Fil sidst redigeret:04.05.2025 13:17
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 13:17
Opskrift første gang oprettet: 04.05.2025 13:17