
Ingredienser
- ½ portion vandbakkelsesdej
- 3 plader frossen butterdej (255g)
- 2 æg
- 75 g sukker
- 50g smør
- 1 tsk vanille
- 2-2½ dl piskefløde
- 100g flormelis
- 1½-2 spsk vand
CREME
GLASUR
Fremgangsmåde
- Tø butterdejen op, og lav vandbakkelsesdejen.
- Rul hver plade butterdej til firkanter, der måler 18 x18 cm, og skær dem i 4 lige store stykker.
- Læg vandbakkelsesdejen på butterdejen i små runde boller og fold hjørnerne op mod midten. Ba dem 30-35 min. ved 200°C på ovnens midterrille, og lad dem køle af.
- Pisk æg og sukkeer sammen i en tykbundet gryde og varm op under piskning, det må endelig ikke koge. Tag gryden fra varmen og pisk smørret i.
- Smag cremen til med vanille, og køl den helt af.
- Pisk fløden stiv.
- Klip en åbning i den ene side af bollerne og fyld dem med creme og flødeskum.
- Kom glasur på eller drys flor,elis over.
CREME:
Noter
Antal visninger: 42
Fil sidst redigeret:04.05.2025 13:17
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 13:17
Fil uploadet til serveren:04.05.2025 13:17
Opskrift første gang oprettet: 04.05.2025 13:17