
Ingredienser
- 1 rødløg
- 2 deciliter eddike
- 1 deciliter vand
- 1 deciliter sukker
- 6 æg
- 3 deciliter mælk
- 300 gram hvedemel
- 1 teske salt
- 3 deciliter neutral olie til bagningen
- 2,5 deciliter creme fraiche 18%
- 0,5 citron (saft og skal)
- 2 spiseske peberrod (friskrevet)
- 1 nip salt og peber
- 12 skiver røget laks
- Dild til pynt
Syltede rødløg
Pudding (12 stykker)
Peberrodscreme
Andet
Fremgangsmåde
- Start med at sylte rødløget, så det kan trække imens du laver det andet.
- Kog sukker, vand og eddike op og hæld det over det fintsnittede rødløg. Lad det trække.
- Varm en fast muffinform med 12 huller på 200 grader varmluft med 1 centimeter neutral olie i hvert hul.
- Pisk æg og mælk sammen og sigt melet og salt i, og pisk derefter klumperne helt ud.
- Med en kande fordeler du dejen i hvert hul, indtil den varme olie kommer næsten op til kanten.
- Du kan nu sætte dem ind i ovnen i 20 minutter. Bag dem til de er høje og flotte.
- Sæt eventuelt formen ned i en bradepande, som kan opsamle olien, hvis den drypper over kanten.
- Imens samler du cremen ved at komme citronsaft og citronskal i creme fraichen sammen med revet peberrod, salt og peber.
- Sæt dild, laks og syltede rødløg på bordet sammen med de gyldne Yorkshire puddings.
fra
Noter
Antal visninger: 74
Fil sidst redigeret:23.04.2025 12:13
Fil uploadet til serveren:23.04.2025 12:13
Fil uploadet til serveren:23.04.2025 12:13
Opskrift første gang oprettet: 23.04.2025 12:12