Yorkshire pudding – røget laks og peberrod

Kategori: Forret
Yorkshire pudding – røget laks og peberrod

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Start med at sylte rødløget, så det kan trække imens du laver det andet.

  2. Kog sukker, vand og eddike op og hæld det over det fintsnittede rødløg. Lad det trække.

  3. Varm en fast muffinform med 12 huller på 200 grader varmluft med 1 centimeter neutral olie i hvert hul.

  4. Pisk æg og mælk sammen og sigt melet og salt i, og pisk derefter klumperne helt ud.

  5. Med en kande fordeler du dejen i hvert hul, indtil den varme olie kommer næsten op til kanten.

  6. Du kan nu sætte dem ind i ovnen i 20 minutter. Bag dem til de er høje og flotte.

  7. Sæt eventuelt formen ned i en bradepande, som kan opsamle olien, hvis den drypper over kanten.

  8. Imens samler du cremen ved at komme citronsaft og citronskal i creme fraichen sammen med revet peberrod, salt og peber.

  9. Sæt dild, laks og syltede rødløg på bordet sammen med de gyldne Yorkshire puddings.

  10. fra

Noter

Bedøm opskriften:

0,0 ud af 6 stjerner — 0 stemmer
Antal visninger: 74
Fil sidst redigeret:23.04.2025 12:13
Fil uploadet til serveren:23.04.2025 12:13
Opskrift første gang oprettet: 23.04.2025 12:12