Middage


And 2021 & 2022 Langtidsstegt

3400g And

svesker - æbler i anden

Hals og vinger + svesker og æble kommes i en gryde,

dækkes med vand og koger mindst 1 time til fond.

Den rengjorte and kommes ind i en kold ovn -5½ time ved 120 g C - på over og undervarme

Bradepande under med lidt vand.

Parter anden

saltes og pensles med andefedt - kan evt. fryses

Næste dag eller senere 15 min. i 200 g C varm ovn

***************************************************

Brune kartofler:

2½ dl vand

3 dl sukker

2 tsk smør

1 tsk salt

https://livsstil.tv2.dk/mad/opskrift/anden-til-mortens-aften


And Lars's. Dansk Landand 3,6 kg.




Denne opskrift blev anvendt Julen 2007. Anden blev perfekt. Dejlig saftig i kødet og med sprød skind. God kraftig og ikke for fed sovs.


Ingredienser:
And ca. 3,6 kg
150 g Svesker
2 Madæbler

Fremgangsmåde
1. Fyld anden med æbler og svesker.
2. Brystet nedad i ovnen ved 200 g i ca. 40 min. Ovnen på over- & undervarme.
3. Tages ud og vendes, drysses med salt.

4. Lav en suppe laves af vinger osv + 1 l vand + svesker + æble.
5. Kog under låg ca. 1 time- (ingen suppevisk) .

6. Tilsæt denne suppe i bradepanden ved anden og fortsæt stegning ved 160 g
i ca.2 timer. Hvis anden vejer 3,6 kg.

7. Der tilsættes mere suppe under stegning, så bradepanden ikke steger tør.
8. Sluk ovnen og lad anden blive i ovnen til den er kold.
9. Parter anden og kom stykkerne tilbage i bradepanden.
10. Pensl med andefedt og drys med salt.

11. Før serveringen sættes anden til efterbruning under grill eller i ovnen ved højeste varme til skindet er sprødt.





Juleand -- Langtidsstegt -- Saftig and

3400 g alm landand

I 220 g C varm varmluftovn  i 20 min.
Derefter 3 timer ved 110 g C
Hvile 45 min
5 min Grill

Opskrift fra: 
https://livsstil.tv2.dk/mad/opskrift/andesteg-med-det-hele

Brunde kartofler
smelt sukker
kom smør i
kom lidt fløde i
en sjat vand og salt

Lad kartoflerne stå og koge

Umut d 21-11-2019




Juleand -- Jul 2014 -- Dejlig Saftig and



Ingredienser:
2 stk. Berberiænder a' 3600 -4000g




Fremgangsmåde
I ovn ved 160 grader i præcis 2 timer.
1 time med ryggen op og derefter 1 time med brystet op.

Skæres fra ben og skrog. Andestykkerne lægges i
bradepande og pensles med andefedt.
I køleskab til næste dag.
Pensl igen med andefedt og drys godt med salt
. I ovn 1/4 time i en 200-250 grader varm ovn

Der koges fond af kråse, hjerte hals, yderste vinge- æble og sveske.
Vandet fra stegning af anden bruges til sovs sammen med fonden.

En metode mere

Juleaften med tilbehør til menü--Fam. frederiksen

2 Ænder -opskrift lige ovenover
1 Flæskesteg

Andesovs- Flæskestegssovs

Kartofler

Brunede kartofler
Franske Kartofler
Æbler med ribsgele'
Rødkål
Rødkålssalat
Waldorfsalat
Tyttebærsyætetøj
Appelsin til pynt

Ris'a'la'mande

Kirsebærsovs








Fra www.aros-innovation.dk






Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 08:29:02

Sidst Redigeret:
2-2-2021



350
Helle