Middage
And Nytår's
Ingredienser: 1 stk.. Berberiand 8 spsk. lys sirup 4 spsk. sherry-vineddike 4 spsk. cognac 3/4 l. piskefløde 20 stk. valnødder ½ tsk. kinesisk soja 1 suppevisk til fond Tilbehør Hasselback-kartofler Kinakål Rødsalat Gul peber el gule tomater Valnødder Agurk Pærer Sukkerærter Flutes |
Fremgangsmåde 1. Anden udbenes i bryst og lår. 2. Skær skroget i stykker og kog det med suppevisken til ca. 2 dl. fond. Sauce 1. Rist valnødderne på panden med 4 spsk. sirup. 2. Tilsæt 4 spsk. sherry-vineddike, 4 spsk. cognac og ½ tsk. kinesisk soja. 3. Når massen er tyk og æltet - kommes fonden i og koger til en meget tyk sauce. 6. Tilsæt 3/4 l. piskefløde og kog til saucekonsistensen er passende. 7. Kom evt. heri ½ dåse gåseleverpostej. 8. Smages til med cognac, salt og peber. Opvarm ovnen til 200 ?C. 1. Kødet saltes meget lidt (+peber). 2. Pensles med lys sirup og sættes i ovnen på midterste rille i 20 min. + 5 min. grill til sidst. 3. Tag anden ud og lad den trække 10 min. med foliedække + viskestykker. 4. Skæres i tynde skiver og portionsanrettes med sukkerærter og lidt sauce. I salaten kommes små stykker pærer Dressing
Olie, citron, hvidløg og salt + peber
|
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 08:29:02 Sidst Redigeret: 2-2-2021 |